Ja ja, eindelijk is het er toch van gekomen! Een paar maanden geleden al, bedacht ik dat ik wel heel veel leuke dingen maakte die ik nergens met de wereld kon delen. Zonde, vond ik! Maar ja, zie dan maar eens tijd te vinden om iets op te starten… Dat heeft dus nog een paar maanden geduurd. Tussendoor heb ik voor mijn werk nog wel een blog geschreven die je hier kunt vinden over het koppelen van OBS Studio en video conferencing tools.

Helaas kan mijn werkgever het waarschijnlijk niet waarderen als ik artikelen over mijn hobby’s publiceer op de zakelijke blog. Vandaar deze blog ­čÖé

Ik heb gekozen voor de naam ‘The Crafty Coder’. Wijst redelijk voor zich als je mij kent, maar aangezien hier ook onbekenden zullen komen, zal ik mij even voorstellen!

Ik ben Maaike Brouwer. Op dit moment 24 jaartjes jong en van beroep software engineer. Dat doe ik 32 uur per week bij Info Support, een bedrijf in Veenendaal. Daar woon ik ook in de buurt, dus dat is handig! Naast mijn werk ben ik altijd bezig met van alles en nog wat. Vrijwilligerswerk, fietsen, wandklimmen, koken, kaarten maken, diamond paintings maken, het huishouden doen, ballonfiguren maken voor kids (of collega’s, die blijken dat ook leuk te vinden ­čÖé ), LEGO poppetjes verzamelen, tuinieren, tekenen… Noem maar op! Van al die leuke dingen maak ik regelmatig foto’s die ik graag met anderen wil delen.

Gister middag is mijn nieuwe Cricut Maker machine geleverd. Nu ben ik z├│ enthousiast, dat alleen foto’s naar mijn moeder sturen echt niet genoeg meer is. Vandaar dat ik vandaag toch maar eens deze blog ben gestart. Veel lees en kijkplezier toegewenst!

~~Maaike~~

Categorie├źn: Algemeen

Maaike Brouwer

Programmeur en creatieveling. Loopt in zeven sloten tegelijk en leert zo kikkers determineren.

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.