Aangezien gister mijn nieuwe Cricut Maker machine is geleverd, ben ik nu helemaal verliefd op alle mogelijkheden die dit mij biedt. Vanmiddag heb ik in nog geen uur deze twee heerlijke kaartjes in elkaar gezet. De randjes van de blaadjes heb ik met een wat donkerder groene oogschaduw een klein randje gegeven, zodat ze wat minder plat lijken. Tijdens het maken kwam ik er achter dat de hartjes die uitgesneden worden rondom het 4U gedeelte eigenlijk veel te schattig zijn om weg te gooien. Die ‘restjes’ bewaar ik dus, daar maak ik binnenkort weer wat anders van!

De (gratis) SVG bestanden die je nodig hebt voor deze kaartjes en de uitleg hoe je ze in elkaar zet (in het Engels) zijn te vinden op 3dsvg.

~~Maaike~~


Maaike Brouwer

Programmeur en creatieveling. Loopt in zeven sloten tegelijk en leert zo kikkers determineren.

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.